Εισαγωγή στην περμακουλτούρα – σεμινάριο

Σημείωση: αλλαγή τοποθεσίας και τιμής!!! Now closer to you!

Το Σάββατο επιστρέφω στην Ελλάδα, μετά από 3 μήνες σε φάρμες περμακουλτούρας στην Νότια Πορτογαλία και Βορειο-Ανατολική Ιταλία. Αυτό το διάστημα, όχι μόνο απόλαυσα τον ήλιο σχεδόν καθημερινά, έτρωγα βιολογικά προϊόντα, γέλασα με την ψυχή μου, εξασκήθηκα σωματικά και πνευματικά και ευχαριστήθηκα καθαρό αέρα, αλλά έμαθα τόσα πολλά για το πως είμαστε ένα με την φύση που ζούμε.  Κατάλαβα πως μπορούμε να έχουμε  μια αυτάρκεις ζωή γεμάτη δημιουργικότητα, θετικότητα, κοινότητα και πως είναι δυνατόν να έχουμε ΥΓΙΕΙΝΟ φαγητό και νερό καθημερινά και να βοηθάμε τη φύση αντί να την καταστρέφουμε. Η φύση έχει ψυχή όπως και εμείς!

Οπότε, αν σκέφτεστε ότι υπάρχει πιο ικανοποιητικός τρόπος ζωής, είστε απολύτως σωστοί και είστε έτοιμοι να δείτε τα πράγματα αλλιώς. Εισαγωγή στην περμακουλτούρα

Εγώ και η Κωνσταντίνα Λίτσα θα διεξάγουμε δύο εισαγωγικά σεμινάρια στην Αθήνα (13 Απριλίου) και Θεσσαλονίκη (16 Απριλίου), όπου θα σας καθοδηγήσουμε πάνω στις βασικές αρχές σχεδιασμού και ηθικής της περμακουλτούρας με πρακτικά παραδείγματα και πρακτικές λύσεις. Μετά από αυτό το σεμινάριο θα καταλάβετε πως μέχρι και σε ένα διαμέρισμα μπορείτε να κάνετε μικρές αλλαγές που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή σας και στην κατάσταση του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα “Σεμινάρια”.

Εγγραφές τώρα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

See you there!

1 thought on “Εισαγωγή στην περμακουλτούρα – σεμινάριο

  1. Nischalchit

    Πολύ ωραία.Βασικά ενδιαφέρομαι για μιά ζωή εκτός πόλεων.Αν έχετε κάποιες ιδέες για συνεργασία παρακαλώ γράψτε μου

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.