Απογευματινά πικ νικ Περμακουλτούρας τον Ιούλιο

Athens Healing Garden

Με αφορμή το επερχόμενο 12ήμερο σεμινάριο περμακουλτούρας με τη Rosemary Morrow το Σεπτέμβριο, και τη κυκλοφορία του βιβλίου της στα ελληνικά διοργανώνουμε ένα διήμερο απογευματινών εισαγωγικών μαθημάτων και παρουσίασης της περμακουλτούρας (permaculture).

Στο διήμερο αυτό, πέρα από την εισαγωγή και τις αρχές της περμακουλτούρας, θα δώσουμε έμφαση στη συνολική και απαραίτητη για τη περμακουλτούρα διαδικασία του σχεδιασμού και τα πιο επίκαιρα θέματα για όσους ζουν στην πόλη, τις αστικές της εφαρμογές της και τέλος τη διαδικασία και σχεδιασμό για τη μετάβαση είτε προς την επαρχία, είτε σε μια πιο βιώσιμη και εναρμονισμένη ζωή στη πόλη.

Ο τόπος διεξαγωγής του διημέρου είναι ο Αστικός Αγρός Χαλανδρίου και το Athens Healing Garden όπου θα γίνει μια παρουσίασή τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Γαρηττού & Σίφνου, Χαλάνδρι
(μετρό Αγία Παρασκευή)

Συντονιστές του διημέρου
Τίνα Λυμπέρη – www.kangouro.gr
Αλέξανδρος Κωστής  – www.athenshealinggarden.com

Παρουσιάζει επίσης η Ομάδα Μετάβασης Ακαδημία Πλάτωνα την Κυριακή.

Συμβολική εισφορά για τη κάθε ημέρα είναι €10 η οποία υποστηρίζει τις ανάγκες για τη συνέχιση των project των συντονιστών.

Η συμμέτοχη στα μαθήματα είναι ανοιχτή και τα θέματα της κάθε ημέρας είναι αυτόνομα.

Παρακαλόυμε να δηλώσετε από πριν το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα αυτή, αναφέροντας μας την εμπειρία, τα ενδιαφέροντα ή τους προβληματισμούς σας σχετικά με τα θέματα των μαθημάτων ώστε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα θέματα αυτά και σε σχέση με όσα μας αναγράψετε.

Μετά το τέλος τον μαθημάτων θα ακολουθήσει πάρτι μετά μουσικής και χορού. Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας το φαγητό και το ποτό σας να μοιραστούμε. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αφίξεις
16:00 - 16:30
Σάββατο 11 ΙουλίουΚυριακή 12 Ιουλίου 2015
Παρουσίαση 1
16:30 – 18:30
Φάσμα, δεοντολογία και αρχές σχεδιασμού της περμακουλτούραςΑστική περμακουλτούρα
Παρουσίαση 2
19:00 – 21:00
Διαδικασία σχεδιασμού και παρουσίαση Athens Healing GardenΣκέψεις και σχεδιασμός προς τη μετάβαση σύμφωνα με τα εργαλεία της περμακουλτούρας
21:00 > ΑργάΣυζητήσεις, μουσική…Συζητήσεις, μουσική…

Facebook event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.