Τα σεμινάρια έχουν συνέχεια στον Τόπο Τεχνών Χώρα, Λελέϊκα Υπάτης

Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να εκπέμπουμε ευγνωμοσύνη για τους συνανθρώπους μας και το σύμπαν που είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής θαυμάτων!

Ευχαριστώ τους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες, τους συνεπείς και καλούς φωτογράφους που φρόντισαν να έχω τις φωτογραφίες και προπαντός ευχαριστούμε τον γενναιόδωρο οικοδεσπότη τον Μάκη, που φρόντισε τα πάντα να πάνε τέλεια για το 2ήμερο σεμινάριο: Εναρμόνιση με τη φύση μέσω της αεικαλλιέργειας!

Προετοιμάζουμε δύο συναρπαστικά σεμινάρια/εργαστήρια στον Τόπο Τεχνών Χώρα, ένα την άνοιξη 2013 και ένα το φθινόπωρο του 2013…so stay tuned! Εγγραφείτε στο newsletter για να σας ενημερώσω εγκαίρως. Ο Μάκης προετοιμάζει το Οικοχωριό Πολιτισμού “Χώρα” – ArtLand Xwra, οπότε όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του.

1 thought on “Τα σεμινάρια έχουν συνέχεια στον Τόπο Τεχνών Χώρα, Λελέϊκα Υπάτης

  1. Νίκος

    Είχα την τύχη να παρευρεθώ σε αυτό το πολύ ενδιαφέρων σεμινάριο, με μία 'δασκάλα' που λατρεύει το αντικείμενό και που είναι διατεθειμένει να μοιραστεί και να μεταδώσει και το τελευταίο ψήγμα γνώσης που διαθέτει και με συμμαθητές πραγματικά διψασμένους για μάθηση..! Ανυπομονώ για τις επόμενες συναντήσεις μας..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.