Δημιουργική vegan μαγειρική @ «Μια τρύπα στον αγρό» με τον Στάθη Αλεξάνδρου!

Ελάτε τώρα που τον βρήκαμε! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε και να εμπλουτίσουμε το καθημερινό μας μενού με τον εκπληκτικό Vegan Chef Στάθη Αλεξάνδρου, καθώς τον φιλοξενούμε @ «Μια τρύπα στον αγρό»!!!

Πότε

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, 10:00-17:00.

Μορφή

** Έχει αλλάξει η αρχική τριήμερη πρόταση – τα συμπτύσσουμε σε μία μέρα!!**

Προτείνουμε να κάνουμε ό,τι προλάβουμε από τα παρακάτω:

  1. Πώς θα αντικαταστήσουμε τα γαλακτοκομικά! Θα φτιάξουμε φυτικά ροφήματα και τυριά και μεταμορφώνουμε τα υπολείμματα από τις παραπάνω συνταγές σε φαγητό.

 

2. Βλέπουμε τα όσπρια αλλιώς. Φτιάχνουμε σουτζουκάκια, μπιφτέκια, μαγιονέζα ή φύτρες από όσπρια! (Ένα από τα παραπάνω!)

 

3. Θα καλύψουμε διάφορα δημιουργικά φαγητά και σνακ, όπως φαρινάτα, καγιανά από τοφού και μπάρες. Ταυτόχρονα, είμαστε ανοιχτοί να καλύψουμε και τις δικές σας ανάγκες και απορίες που θα προκύψουν από την ημέρα!

 

Και αν τα χάσετε όλα αυτά, ελάτε την Κυριακή 2 Ιουνίου στην εκδήλωση «Κυριακές στο κτήμα», όπου ο Στάθης με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου θα μας δείξουν δημιουργικές, υγιεινές και έξυπνες προτάσεις για τις σχολικές τσάντες που ικανοποιούν και τις γευστικές προτιμήσεις των παιδιών. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό σύντομα!

 

Συμμετοχές

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες!  Το κόστος συμμετοχής είναι μόνο €35 που συμπεριλαμβάνει να φάμε αυτά που φτιάχνουμε!

Αν έρχεστε από μακριά και θέλετε να μείνετε μαζί μας @ «Μια τρύπα στον αγρό», υπολογίστε περίπου €10-€20 για διαμονή και φαγητό εκτός εργαστηρίου, αν και θα τα κανονίσουμε μεταξύ μας όταν έρθετε, βάσει των αναγκών σας! Γιατί την Κυριακή έχουμε γιορτή!

 

Τόπος διεξαγωγής

Μια τρύπα στον αγρό
Άγιος Χαράλαμπος, κοντά στον Ισθμό

Μεταμορφώνουμε καλλιτεχνικά τα σκουπίδια σε χρηστικά υλικά που καλύπτουν τις ανάγκες μας, καλλιεργούμε την τροφή μας και φιλοξενούμε κοινοτικές εμπειρίες μηδενικών απορριμμάτων που συνδέουν ανθρώπους με πόρους έτσι ώστε να ωθήσουμε εγχειρήματα που ενδυναμώνουν την τοπική μας κοινωνία!

Οδηγίες πρόσβασης – «Μια τρύπα στον αγρό»

Περισσότερες πληροφορίες: www.kangouro.gr/pluck

 

Πληροφορίες & εγγραφές

Κρατήστε τη θέση σας μέχρι 28 Μαΐου στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/y49gur9a

Τίνα Λυμπέρη || 6987 997 336 || www.kangouro.gr/contact-kangouro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.